MyFreeFarm FAQ

MyFreeFarm
Der er flere fra vores husstand der spiller, er der noget vi skal være opmærksomme på?
Vær venlig at huske de følgende regler i dette tilfælde:

For at sikre, at alle spillere får de samme chancer i spillet, er alle handler mellem folk, der bruger den samme internetforbindelse (hjemme, på arbejde, etc.) ikke tilladt. Vi kan ikke gøre nogen undtagelse fra denne regel.

Selvfølgelig er det altid muligt, at venner, kolleger og familiemedlemmer, som bruger den samme internetforbindelse, spiller på den samme server. For at vi kan skelne disse spillere fra snydere, er det desværre nødvendigt at alle overholder denne regel.

Hvis I overholder denne regel, kan I spille på den samme server uden problemer. I stedet for hinanden er der masser af andre spillere, I kan handle med i stedet.

Vi takker for jeres forståelse og ønsker fortsat god fornøjelse med spillet!
Hvor finder jeg mine gaver?
Gaver, som du har modtaget, får du at se i sættekassen i dit bondehus.

Denne befinder sig helt til venstre ved væggen i dit bondehus. Hvis du klikker på den, får du vist de allerede modtagne gaver. :)

Fortsat god fornøjelse med spillet.
Hvor får jeg fiskene fra? Kan jeg selv producere dem?
Akvariefisk kan du enten selv fremstille eller købe dem enten på markedet eller via kontrakt.

For selv at kunne fremstille fisk, må du være på trin 16 og opføre et fiskeopdræt på en ledig byggegrund og derefter avle fiskene der.

Fra trin 20 kan du udvide bygningen og købe nye fisk i Drævlinge hos fiskehandleren.

Foderet til fiskeavlen kan du købe i Drævlinge hos opskrifthandleren og derefter få produceret i møllen. Eller du kan købe fiskefoderet på markedet eller via kontrakt.
Hvor kan jeg købe flere bistader?
Efter en udbygning af biavlen kan du købe yderligere bistader hos den professionelle biavler i landsbyen. Det næste udbygningstrin spiller du dig til idet du opnår trin 22.
Hvordan aktiverer jeg mit havebillede?
Dertil skal du gå ind i dit bondehus.

Klik på vinduet i midten.
Nu kan du for oven til højre udvælge et felt, som viser dig de marker du har til rådighed. Vælg her den ønskede og klik ved siden af til højre på "gem". :)

Fortsat god fornøjelse med spillet
Hvordan får jeg gård nr. 2?
Den anden farm bliver aktiveret efter Quest 23 og kan herefter købes. Efter at du har løst Questen, så klik venligst på dit bondehus - der finder du din anden farm, som du nu kan købe for 53.200 kD.

Fortsat god fornøjelse med spillet!
Hvordan grundlægger jeg en bondeklub?
Hvis du gerne vil grundlægge din egen klub, kan du fra trin 10 opføre et klubhus på en fri byggeplads (må ikke være en premiumbyggeplads). Efter at klubhuset står på din gård, du du træde direkte ind i det i stedet for via bagvejen. Her er det nu dig der er herre i huset og kan bestemme hvem der må komme ind og hvem ikke. Du kan udnævnte en stedfortræder og starte klubquests.

Hvis klubhuset bliver revet ned, overføres det til en ledig byggegrund hos stedfortræderen. Har denne ikke nogen ledig byggegrund, bliver klubben opløst.
Hvordan kan jeg fjerne en dekorationsgenstand?
Klik blot på seglet og høst dine dekorationsgenstande. Dette kan du selvfølgelig kun, hvis du har ledig plads i reolen, så at de kan opbevares der. :)

Fortsat god fornøjelse med spillet
Hvordan kan jeg flytte mine dyr?
Hvis du besidder flere stalde passende til samme dyreart, har du mulighed for at flytte dyr fra den ene til den anden stald.

En forudsætning er dog, at den stald, som du vil flytte dyr ind i, skal være udbygget tilstrækkeligt meget til at kunne optage flere dyr og at der ikke må være nogen produktion i gang - hverken i den stald, du flytter fra eller i den du flytter dyr til!
Hvordan kan jeg sende beskeder?
Du kan skrive beskeder ved at klikke på den blå postkasse i menubjælken.

Det fungerer på samme måde som et normalt e-mailprogram. Hvis du har fået en besked, vil du se et stort gult udråbstegn på postkassen.

Beskeder sendt i spillet kaldes også IGMs (in-game messages).
Hvordan kan jeg sælge på markedet?
Således kan du sælge dine produkter ved markedet:

Klik i markedsoversigten på den røde pil »min markedsstand«: I en grøn kasse ser du alle de produkter, som du for tiden råder over. Træk det ønskede produkt med musen hen på den røde pil. En rød ramme kommer til syne.

Slip så museknappen og indtast antal og stykpris. På samme tid kan du have 20 tilbud kørende ved markedet.
Hvordan køber jeg Coins? Hvordan kan jeg aktivere en premium-konto?
I højre side finder Du en slags gul stjerne med et stort »P« (Premium.) Klik på den og bagefter på »Køb Coins« Hvis du gerne vil udnytte en bestemt aktuel kampagne, skal du muligvis købe et minimum antal Coins.

For at aktivere en Premiumkonto, skal igen klikke på »P« og derefter på veksl Coins.

Man kan desuden købe Coins fra andre spillere på markedet i Lille Mulstrup.
Hvordan sender jeg kontrakter?
Sådan kan du sende kontrakter til andre:

Klik på de to hvide sider i menubjælken i din gårdoversigt.
Der kan du vælge ny kontrakt. Indtast så modtageren og træk produkterne ned på anhængeren på den røde firkant der kommer til syne. Der kommer så et lille vindue til syne, der indtaster du antallet og stykprisen.

Tager nogen imod din kontrakt, erfarer du dette via en besked sendt fra systemet.
Skulle din kontraktpartner afvise kontrakten, får du også en besked om dette og varerne kommer tilbage i reolen.
Får du en kontrakt, blinker der et stort gult udråbstegn over de hvide sider.

Hold dig venligst også ved prissætningen i kontrakterne til de aktuelle markedspriser.
Kontrakter, som med vilje sendes af sted med for dyre eller for billige priser og tjerndet formål at give en af kontiene en fordel eller en ulempe, kan føre til spærring af de(n) pågældende konto.

Det er ikke muligt at handle på tværs af servere. Du kan altså kun sende og modtage kontrakter til og fra spillere, som spiller på samme server (spilleverden) som dig selv.

Fortsat god fornøjelse med kontraktskrivningen.
Hvorfor forlanges der visse genstande i clubquesten, som ingen af medlemmerne er i stand til at producere endnu.
I har simpelthen fuldført jeres Quests lidt for hurtigt, og derved ikke taget højde for jeres trin. Så snart i har opnået det nødvendige antal point, og dermed også det nødvendige trin, kan i dermed også købe/plante de nødvendige produkter og fortsætte med Questene. Indtil da må i have lidt tålmodighed.

Fortsat god spillelyst!
I wanted to buy Coins/Diamonds/Dosh/Gold Bars/Cocoa Beans via debit (Webbilling), but I could not understand the voice on the phone.
If you didn't enter a PIN, your money wasn't debited. It's best you start the payment process again.
Jeg er væk de næste par dage. Er der en ferietilstand i spillet?
Der er desværre ikke nogen ferie-tilstand i My Free Farm. Men du kan uden problemer forlade din bondegård i et par uger. Ikke benyttede bondegårde bliver først slettet efter 90 dages inaktivitet.

Det eneste, der kan ske for dig, er, at køen af dine kunder er vokset ind i naboens have i mellemtiden. ;-)
Jeg har bekræftet min e-mailadresse, men jeg har ikke fået min gave.
De gaver, som du får, vises i dit bondehus.

Du finder dit bondehus til venstre på din bondegård. Hvis du i bondehuset klikker på sættekassen, ser du alle de gaver, du har fået hidtil.

Kan du se grisen med et brev i dens snude? Dette er din gave. Gaver er samleobjekter, som ikke kan åbnes eller sælges.
Jeg har fremskaffet en ny spiller. Hvornår får jeg min gratis uge premium?
Så snart den fremskaffede spiller tilmelder sig My Free Farm og aktiverer en premium-konto, vil du få din én-uges premiumkonto.

Skulle du have fremskaffet fem spillere, som alle aktiverer en premiumkonto, så får du en gave til din sættekasse.
Jeg har glemt hvilken spilleserver min konto befinder sig på.
Hvis du har gemt den e-mail, som du modtog efter at du tilmeldte dig, er det ikke noget problem. Udover dine log-in-oplysninger kan du også i den se hvilken server du har registreret dig på.

Har du ikke længere denne bekræftelsesmail, kan du gøre brug af funktionen "glemt kodeordet" på alle serverne. Sammen med det nye kodeord skulle der også blive sendt oplysningen om den rigtige server til dig.

Selvfølgelig kan du også gå alle serverne igennem og prøve at logge ind på den én efter én med dine adgangsoplysninger, indtil du har fundet den rigtige server. Andre måder at finde din spilleserver på er der desværre ikke.
Jeg har glemt mit kodeord, kan jeg få et nyt?
Det kan du sagtens. Det eneste, du behøver, er at klikke på "glemt kodeordet?" øverst (efter log-in-felterne). Så får du tilsendt et nyt. Hvis du ikke får mailen, så husk at tjekke i din spam-mappe.
Jeg har ikke mere plads i min reol. Hvordan får jeg en reol mere?
Reol nummer 2 kan du først købe med Quest nr. 18. Men du kan sælge en del af dine produkter på markedspladsen, så får du også penge for dem og samtidig får du plads i reolen igen. Du kan desuden smider noget i papirkurven i din gårdbygning, hvilket selvfølgelig ikke er så smart, fordi det så er væk, men det kunne du også gøre.
Jeg har overført penge via bankoverførsel for at få Coins/Diamanter. Hvornår får jeg dem?
Desværre har vi selv ingen indflydelse på hvor lang tid bankerne skal bruge til at gennemføre en transaktion. Dette kan nogle gange vare helt op til 3-5 hverdage, også selvom du har overført beløbet fra din konto direkte.

I hvert fald krediterer vi som regel overførsler på samme dag, som de indgår. Det kan jo være, at overførslen sågar er blevet registreret netop i dag. Skulle du på noget tidspunkt vente mere end 5 hverdage på modtagelsen af dine Coins, så kontroller venligst endnu engang dine oplysninger grundigt og henvend dig så igen til os, hvis du er af den opfattelse, at der ikke var fejl i oplysningerne.

I dette tilfælde, nævnt os venligst betalingens formål, dir brugernummer, navnet på kontoindehaveren samt transaktionsdato og -tidspunkt.
Jeg kan ikke finde en bestemt spiller via spillersøgningen og kan derfor ikke sende vedkommedne beskeder eller kontrakter.
Alle vore spilservere er helt uafhængige af hinanden. Det er derfor ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden eller handle eller kommunikere mellem forskellige servere.

Du kan kun handle med spillere på din egen spilserver. Hvis du gerne vil spille på samme server som dine venner og/eller familie eller skifte server af andre grunde, må du tilmelde dig på deres server eller de må tilmelde sig på din og starte med at spille forfra. Indstillinger fra én server kan ikke overføres til en anden server. Hvis du blot vil snakke med andre spillere mens du er på nettet, kan du desuden også gøre dette via forummet!
Jeg kan ikke finde en bestemt spiller via søgefunktionen og kan derfor ikke kontakte vedkommende
Alle vore spilservere er helt uafhængige af hinanden. Det er derfor ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden eller handle eller kommunikere mellem forskellige servere.

Du kan kun handle med spillere på din egen spilserver. Hvis du gerne vil spille på samme server som dine venner og/eller familie eller skifte server af andre grunde, må du tilmelde dig på deres server eller de må tilmelde sig på din og starte med at spille forfra. Indstillinger fra én server kan ikke overføres til en anden server. Hvis du blot vil snakke med andre spillere mens du er på nettet, kan du desuden også gøre dette via forummet!
Jeg kan ikke gennemføre nogen Quests.
Du har ganske enkelt gennemført dine Quests lidt for hurtigt, og derved nedprioriteret din pointindsamling. Så snart di har opnået den tilsvarende pointstand og dermed også det krævede trin, kan du så også købe/dyrke det ønskede produkt og fortsætte med Questene. Indtil da må du væbne dig lidt med tålmodighed.

Fortsat god fornøjelse med spillet!
Jeg kan ikke logge på min konto
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit login-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit login-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os igen og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke logge på min konto efter at jeg ændrede mit gårdnavn.
Dit login-navn og dit gårdnavn er to forskellige ting.

Hvis du skifter dit bondegårdsnavn, vil dit login-navn forblive det samme, da det ikke kan ændres af spillerne. Prøv at bruge dit gamle log-in navn, så burde du kunne logge dig ind.
Jeg kan ikke logge på min konto.
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Det kan også være at du ikke har valgt den rigtige server eller det rigtige spil. Du kan se i din bekræftelsesmail hvilken spilleserver/spilleverden du er registreret på. Husk desuden, at der er flere sprogversioner af spillene. Det kan måske være at du har tilmeldt dig en anden version end den danske?

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit log-in-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit log-in-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke logge på min konto.
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit login-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit login-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os igen og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke tilmelde mig forummet.
Du har måske problemer med vores CAPTCHA (Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart) som er et billede. Du skal skrive den tekst i feltet, som angives på billedet. Husk mellemrum, hvis der er mere end ét ord. Hvis du ikke kan læse hvad der står på billedet, kan du få vist et andet billede ved at klikke på cirklen bestående af to pile til højre.
Jeg købte Coins/Diamanter/Guld/Guldbarrer via PaysafeCard, men de er ikke ankommet endnu.
Hvis debiteringen ikke var succesfuld, bliver pengebeløbet som regel krediteret tilbage til din kode; derfor bør pengene stadig være på dit kort.

Gå venligst til www.paysafecard.com

Der kan du kontrollere din kredit og bekræfte dit indestående.

Skulle beløbet være blevet trukket fra din konto, så oplys os venligst dit PaysafeCard transaktions-ID samt datoen for din betaling.
Jeg vil gerne overføre min konto til en anden server/spilleverden.
Du kan selvfølgelig til enhver tid registrere dig på en anden spilleserver. Da vore servere dog ikke er forbundne med hinanden, er det desværre ikke muligt at overføre konto fra en server til en anden. Hvis du gerne vil spille på en anden server, må du registrere dig på den fra start af.

Du kan enten slette din gamle konto først eller også beholde den, hvad du end foretrækker. Coins, point eller spillepenge kan desværre ikke overføres.
Jeg vil gerne overføre min konto til en anden spilleverden.
Du kan selvfølgelig til enhver tid registrere dig på en ny spilleserver. Men da vores servere dog ikke er forbundne med hinanden, er det desværre ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden. Hvis du gerne vil spille på en anden server, skal du registrere dig på den forfra.

Du kan lukke din gamle konto først eller beholde den, alt efter hvad du helst vil. Coins, pointstand eller spillepenge kan desværre ikke overføres.
Jeg vil gerne slette min konto.
Vi vil gerne bede dig om selv at slette kontoen. Dette er nødvendigt, da vi fra vores side desværre ellers ikke har nogen mulighed for at tjekke din identitet og dermed din berettigelse til at slette kontoen.

For at slette din konto, gør venligst følgende:

1. Log dig med dine adgangsoplysninger ind på din spilleserver i spillet.

2. Åbn din profil, idet du klikker på grisen på det blå billede i menubjælken for oven.

3. Rul derefter lidt nedad og markér i afkrydsningsfeltet „Ja, jeg vil gerne slette min konto“

4. Bekræft sletningen af kontoen ved at klikke på knappen „Gem ændring“.

Din konto vil herefter blive slettet og du vil blive viderestillet til en formular, hvor vi gerne vil spørge dig om at give respons på hvorfor du gerne ville slette kontoen, så at vi kan gøre spillet bedre. Fortsat god surfing på nettet! Det kan jo være at vi møder dig igen på en anden server eller i ét af vores andre spil!
Min fodrings- eller vandingshjælper er forsvundet.
Dette er ikke nogen Bug, du har bare i mellemtiden opnået trin 10 i spillet.
I beskeden angående din trinopstigning stod der følgende:

Desværre sluttede funktionerne "vandehjælper" og "foderhjælper" nu deres gæsteoptræden hos dig. Hvis du fortsat vil bruge dem, skal du bruge en Premiumkonto.

Dette kan du også til enhver tid læse under spillets hjælp og under premium-sektionen.
Mine Coins er de billigste på markedet, men de bliver ikke vist på den korrekte position på listen.
Som sælger ser du den pris, som du får ud af salget - ikke den pris, som køberen skal betale for varen.
Alle andre spillere ser dog den pris som de skal betale for varen. Derfor er du blevet sorteret anderledes. ;)

En mere uddybende forklaring:

Du har ved oprettelsen af Coinstilbud 2 valgmuligheder i vinduet ved din markedsstand. Her et eksempel med et beløb på 300 kD.

1. Modtag den indtastede pris per Coin

hvis du har indtastet 300 for oven, kan man i kassen for neden læse
"Kunden betaler 330, sælgeren modtager 300"

2. Forlang den indtastede pris

hvis du her har indtastet 300, kan man i kassen nedenunder læse
"Kunden betaler 300, sælger modtager 270"

Fordelen ligger i at der ikke bliver trukket noget markedsgebyr fra din konto ved oprettelsen af tilbuddet, men derimod direkte ved Coinsprisen. Du mister altså heller ikke nogen af dine Dalere, hvis du fjerner tilbuddet fra markedet igen.
My Coins are the cheapest on the market, but they're not displayed in the correct list position.
As the seller you see the price you receive, not the sale price that has to be paid; this is why your Coin offer is sorted differently.

Here's a more detailed explanation:

When putting your Coins on the market, you have two options. Here's an example with 300 pD.

1. Receive the entered price per Coin

If you have entered 300, the box shows as follows:
"Seller receives: 300 pD/Piece
Buyer pays: 330 pD/Piece"

2. Demand the entered price per Coin

If you have entered 300, the box shows as follows:
"Seller receives: 273 pD/Piece
Buyer pays: 300 pD/Piece"

The advantage is that you don't have to pay the market fee when putting your Coins up for sale; it is deducted right from the Coin price. In that manner you won't lose your money if you withdraw your offer from the market.
Tiden vist i forummet er forkert efter skiftet til sommer el. vintertid.
Gå til dit "brugerkontrolpanel" i forummet og klik på "boardindstillinger".

Du kan rette tiden til sommer/vintertid ved at vælge enten "ja" eller "nej" ud for "vælg sommertid".
Vi er flere fra samme husstand, der spiller. Er der noget vi skal være opmærksomme på?
Vær venlig at huske de følgende regler i dette tilfælde:

For at sikre, at alle spillere får de samme chancer i spillet, er alle handler mellem folk, der bruger den samme internetforbindelse (hjemme, på arbejde, etc.) ikke tilladt. Vi kan ikke gøre nogen undtagelse fra denne regel.

Selvfølgelig er det altid muligt, at venner, kolleger og familiemedlemmer, som bruger den samme internetforbindelse, spiller på den samme server. For at vi kan skelne disse spillere fra snydere, er det desværre nødvendigt at alle overholder denne regel.

Hvis I overholder denne regel, kan I spille på den samme server uden problemer. I stedet for hinanden er der masser af andre spillere, I kan handle med i stedet.

Vi takker for jeres forståelse og ønsker fortsat god fornøjelse med spillet!